Agpo ketel storing in Aalsmeer?

Komt er geen warm water meer uit de kraan? Maakt de CV ketel veel lawaai, of werkt de ketel helemaal niet meer? Een ketel storing heeft vervelende gevolgen, waar u het liefst zo snel mogelijk vanaf wilt. Toch is het niet altijd eenvoudig om CV problemen op te lossen. Daarom is het verstandig om altijd een CV monteur in te schakelen als uw ketel een storingscode meldt. In Aalsmeer helpen wij u graag!

Veel storingen worden veroorzaakt door foute afstelling van de water- of gasdruk in de ketel. Ook treffen onze monteurs in veel woningen lekkages aan, die ervoor zorgen dat de waterdruk telkens beneden peil zakt. Toch is de aanleiding voor de storingsmelding niet altijd zo duidelijk.

Hulp bij een Agpo ketel storing

Lukt het niet om uw Agpo CV ketel storing zelf op te lossen? Neem dan contact op met onze ervaren monteurs. Soms kan de monteur de storing met u oplossen door telefonisch advies te geven naar aanleiding van de storingscode in het display van uw ketel. Zo weten we bijvoorbeeld dat de oplossing voor een Agpo ketel storing a1 vaak ligt in het vervangen van een onderdeel dat verantwoordelijk is voor de vlam. Voor alleen het resetten van de ketel hoeft de monteur niet altijd langs te komen. Lukt het telefonisch niet? Dan komen wij uiteraard met plezier naar u toe in Aalsmeer.