CV reparatie in Aalsmeer

Hoe goed u uw ketel ook onderhoudt, de kans is altijd aanwezig dat er iets in het toestel kapot gaat. Alle onderdelen zijn aan slijtage onderhevig, wat betekent dat er af en toe iets vervangen dient te worden om een goede werking te kunnen garanderen. Als u een contract heeft voor CV onderhoud worden dergelijke zwakke plekken tijdens de inspectie van de ketel ontdekt en vervangen. Als uw ketel niet regelmatig onderhouden wordt, is de kans groot dat CV ketel reparatie nodig is door een storing van de ketel.

In Aalsmeer, maar ook ver daarbuiten, is Spoedservice Verwarming uw expert op het gebied van CV reparatie. Onze ervaren, betrouwbare vakmannen kennen ieder type ketel van binnen en buiten en zien dan ook snel wat er aan het toestel mankeert. Wij hebben vrijwel alle onderdelen voor reparatie op voorraad en lossen in de meeste gevallen het probleem dan ook direct op.

Wat als repareren niet meer kan?

Als uw ketel ernstig is beschadigd, kan het zijn dat wij CV herstel afraden. In de meeste gevallen is dit omdat de kosten van reparatie niet in verhouding staan met de aanschaf van een nieuwe ketel, of omdat uw ketel ernstig verouderd is. Dan kunnen wij uw veiligheid niet meer garanderen. Ook als CV reparatie niet meer gaat, zijn wij u graag van dienst. We leveren en installeren met plezier een nieuwe ketel voor u en zorgen voor de afvoer van uw kapotte ketel.