Vloerverwarming aanleggen in Aalsmeer?

Tegenwoordig wordt vloerverwarming steeds vaker in huizen geplaatst. Dat is niet verwonderlijk: niet alleen heeft u altijd warme voeten en is het comfortabel, het is bovendien duurzaam. Spoedservice NoordHolland kan in Aalsmeer en omgeving vloerverwarming plaatsen. Niet alleen voor installatie, maar ook voor reparatie en onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres.

Installatie

We bieden uitsluitend de beste kwaliteit vloerverwarming. Als u het moeilijk vindt om een keuze te maken, geven we u daarbij als vloerverwarming specialist graag advies. Vervolgens gaan we voor u de installatie plaatsen en aansluiten. We kunnen de vloerverwarming op uw bestaande CV installatie laten aansluiten of een nieuwe installatie maken.

Reparatie

Wordt de vloerverwarming niet warm? Vooral tijdens een koude winterdag is het erg vervelend als de installatie niet werkt. Voor reparatie kunt u ook onze hulp inschakelen. Of het nu om lekkage gaat of om het vervangen van de pomp van de vloerverwarming, wij staan in Aalsmeer en omgeving voor u klaar.

Onderhoud

Om uw verwarming zo lang mogelijk mee te laten gaan, is regelmatig onderhoud van groot belang. Onze experts komen dan bij u in Aalsmeer langs. We ontluchten de vloerverwarming en spoelen deze door. Ook kunnen we mogelijke defecten snel opsporen en erger voorkomen. Meer weten over onze service? Neem gerust contact op! We vertellen u er graag alles over.